GrzesiekW Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Bardzo ładni wyszedł Ci pojazd i podstawka . Podoba mi się . Cytuj
analogic Napisano 8 Lipca 2012 Autor Napisano 8 Lipca 2012 Bardzo ładni wyszedł Ci pojazd i podstawka . Podoba mi się . Dzieki Grzegorz! Cytuj
dr.Watson Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Bardzo ładny i super podstawka. Doczepię się tylko do jednej rzeczy, co mi od razu wpadła w oko, mianowicie pojazd jest fajnie "styrany", fajne obicia, brudzenie itp. Ale dlaczego przód pojazdu wyszedł jak "nówka" czyściutki, i te wyglancowane kalki.... trochę to nie pasuje do reszty, troszkę bym zbrudził te kalki chociaż. To takie moje skromne zdanie tylko. Pozdrawiam. Cytuj
bazylms Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Model bardzo ładny, a podstawka choć wielkościowo skromna to także bardzo ładna. Cytuj
DARTH Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Model bardzo ładny, super ciekawy pomysł na postawkę, nie halo tylko przód pojazdu( jak trafnie zauważył kolega dr.watson),Kalki jak z pod igły,ale całosć jak najbardziej in plus Cytuj
Dumo Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Ogladam forum przez telefon dlatego nie mam jak ocenic szczegol ale sama scenka niczego sobie. Pomyslowo. Cytuj
kornik_69 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Efektowny i miły dla oka model. Scenka kameralna, a jednocześnie klimatyczna. Jeśli chodzi o uwagi to nasuwa mi się tylko jedna. Jak dla mnie jest tu trochę zbyt dużo rdzy, szczególnie w górnych partiach pojazdu. Poza tym jest całkiem do rzeczy Pozdrawiam Kornik Cytuj
analogic Napisano 9 Lipca 2012 Autor Napisano 9 Lipca 2012 Wnioslem poprawki wedlug uwag kolektywu pancernego wytarlem troche rdzy z gory modelu i dodalem narzedzia o ktorych wczesniej zapomnialem ale to juz naprawde koniec spadam konczyc pociag Dzieki za porady!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi