Gerd Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Ciężkie boje na nad żywicznym zestawem ARMO 72019 opisane w wątku warsztatowym http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=28810&start=60 ostatecznie zakończone. Zapraszam zatem do galerii: Cytuj
hiwis Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Model jak i figurki pierwsza klasa Gdybym był czepialski to przyczepiłbym się do trochę grubego drogowskazu, ale czepialski nie jestem i gratuluję ślicznej dioramki Cytuj
bazylms Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Niezły model wyszedł z tego zestawu, szczególnie że duży wkład własny. Malowanie bardzo ładne, acz trochę lekko jakby komiksowe - uwydatnione przez podstawkę. Cytuj
LordDisneyland Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Podoba mi się pojazd, podobają figurki. Ale gigantyczne liście z nasion brzozy już mniej... Swoją drogą dzięki twojemu warsztatowi dowiedziałem się, że taki pojazd w ogóle istniał, więc plus za poszerzanie wiedzy maluczkich Po drugie - zobaczyłem, jak wyglądają odlewy, co ostudziło mój zapał do lepienia stwora i zaoszczędziłem parę złociszy, a to zawsze cieszy- tak więc dziękuję Cytuj
gumowy01 Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Jak zwykle rewelacja. Powiem szczerze że faktycznie goście się nie gryzą z pojazdem. Gratki Cytuj
imek46 Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Nie gdzie ty widziałeś, żeby na torbie był u nas malowany czerwony krzyż, ale to szczegół. Figurasy z jakiego zestawu. Natomiast samo ASU wg mnie kolor zbyt jaskrawy. Cytuj
ami Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Ten model to dobitny przyklad, ze twierdzenie: "Z gowna bata nie ukrecisz" jest z gruntu falszywe... Sa tacy co ukreca ;) Cytuj
erolo2000 Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Piękna scenka . Wykonanie Francja elegancja i skala właściwa . Cytuj
Gerd Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 Dziękuję Szanownym Kolegom, za zainteresowanie moimi dłubankami i rzeczowe spostrzeżenia. Tym samym zachęcam do budowy modeli w barwach WP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi