Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatni z pierwszej małej 3-częściowej serii małych Canad - wóz łączności przypisywany niezidentyfikowanej jednostce australijskiej. Dostępne w sieci fotki potwierdzają, iż autka o takich malowaniu występowały.

Jako baza IBG, do tego części foto Parta, koła CMK oraz jak zwykle dodatki własne w sile ponad 90 elementów.

Samochodzik zamyka tę serię, mam nadzieję, że będzie kolejna, jednak już od jakiegoś czasu jestem z powrotem w powietrzu.

Serdecznie dziękuję za wsparcie techniczne przy pracach malarskich

Aha - proszę wziąć pod uwagę, że na fotkach obiekt jest około 2-3 razy większy niż faktycznie - naprawdę ma 6 cm długości..

DSC05797.JPG

DSC05798.JPG

DSC05799.JPG

DSC05800.JPG

DSC05801.JPG

DSC05802.JPG

DSC05803.JPG

DSC05804.JPG

DSC05806.JPG

DSC05807.JPG

Pozdrawiam - Mikołaj

Napisano

Bardzo ładny i gratulacje. Może jeszcze jakąś linkę holowniczą byś skombinował na zderzak. Witamy w klubie 72 :-)

• 2 weeks later...
Napisano

Dzięki wszystkim za dobre opinie.

M.A.V. - jeszcze jakieś zestawy lądowe w składziku są. Trafiły do mnie w różnych okolicznościach, między innymi wczoraj w Łasku jako nagroda od IBG za najciekawszy ich zdaniem model samochodu ciężarowego.

Myślę zatem, iż akcenty lądowe będą się pojawiać, choć nie wiem kiedy, bo już jestem ponownie mocno zaangażowany w tematy lotnicze

Napisano

Kolejny raz jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem. Widziałem resztę rodziny na Fieście - wielce przypadła do gustu - ale ten najładniejszy z rodzeństwa detale - wiadomo, mistrzostwo, a tu jeszcze świetnie zrobione niełatwe malowanie. Gratulacje!

• 2 weeks later...
Napisano

Model super, naprawdę ciężko stwierdzić jaka to skala. Powiedz mi tylko jedno, ile trzeba wypić i czego aby zaprojektować takie auto.

Napisano

To co inni napiszę. Piękny. Fotkę Admina kliknąłem, bo też myślałem, że to 35.

Napisano

Tak, jest po prostu śliczny!